Sağlık hizmetlerinde kalite teknolojiyle artırıyor

Doğanhisar'daki sağlık hizmetlerinin gözden geçirildiği toplantılar, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç'un liderliğinde yapıldı.

Prof. Dr. Mehmet Koç, Doğanhisar ziyaretine ilçe merkezinde planlanan 4 birimli aile sağlığı merkezinin inşa edileceği arsayı inceleyerek başladı.

Ardından Kuz ve Harman aile sağlığı merkezlerini ziyaret eden Koç, burada görev yapan sağlık çalışanlarıyla fikir alışverişinde bulundu.

Ayrıca, Başköy Mahallesi’ndeki sağlık ocağındaki tadilat çalışmalarını da yerinde inceleyen Koç, "Geçtiğimiz yıl Karaağa sağlık ocağında yaptığımız tadilatın daha kapsamlısını Başköy sağlık ocağında hızla gerçekleştiriyoruz. Sağlık tesislerimizin nitelikli hizmet sunmasını, en iyi fiziki koşullarda ve modern teknoloji ile sağlamayı hedefliyoruz." dedi.

Aile sağlığı merkezi incelemelerinin ardından Doğanhisar Devlet Hastanesi’ne geçerek sağlık çalışanları ve hastalarla sohbet eden Koç, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ömer Adil İlhan'dan hastanedeki hizmetlerin durumu hakkında bilgi aldı.

Prof. Dr. Koç, hastanenin yenilenmesine yönelik çalışmaların sürdüğünü ve sağlık hizmeti kalitesinin sürekli arttığını vurguladı. Ayrıca, hastanede tedavi gören vatandaşlarla da bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastane değerlendirmesinin ardından Doğanhisar Toplum Sağlığı Merkezi’ne geçen Koç, burada çalışan sağlık personeliyle bir araya geldi. Toplum sağlığı merkezlerinde sunulan 1. basamak sağlık hizmetlerinin önemine dikkat çeken Koç, tarama ve aşılama programları sayesinde ülkenin geleceği için önemli hizmetler verildiğini belirtti. Kaliteli bir sağlık altyapısı bırakmanın önemini vurguladı.

Ziyaretinin sonunda, Doğanhisar Belediye Başkanı Ali Öztoklu ile bir araya gelen Prof. Dr. Koç ve hizmet başkanları, ilçede planlanan sağlık yatırımları ve sunulan sağlık hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulunarak, verdikleri destekler için Başkan Öztoklu’ya teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri