Sağlık turizmini konuştular

Konya Şehir Hastanesi'nde “Sağlık Turizmi Paydaş Toplantısı” yapıldı. Toplantı sağlık turistine erişimde önemli rol oynayan otel yöneticilerinin sürece dahil edilmesi ve paydaş görüşlerinin alınması amacıyla gerçekleştirildi.

Konya Şehir Hastanesi'nde sağlık turizmine yönelik yürütülen faaliyetlerinin geliştirilmesi, hekimlerin sağlık turizmi konusunda bilgilendirilmesi, sağlık turistine erişimde önemli rol oynayan otel yöneticilerinin sürece dahil edilmesi ve paydaş görüşlerinin alınması amacıyla toplantı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıya Konya Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan Günenç, Konya Karaman Otelciler Birliği Başkanı ve üyeleri, başhekim yardımcıları, hastane müdür ve yardımcıları ile hekimler katıldı. Toplantıda Başhekim Yardımcısı Dr. Abdullah Öztürk, hastanenin tanıtımı kapsamında sahip oldukları fiziksel avantajlar, yüksek teknoloji ürünü donanım ve nitelikli sağlık insan gücü hakkında bilgi verdi.

Akabinde sağlık turizmi faaliyetlerinin geliştirilmesi noktasında katkı sunmak isteyen katılımcılar ile interaktif görüşmeler yapılarak görüş ve önerileri alındı. Daha sonra katılımcılara hastane gezdirilerek sağlıkta kullanılan son teknolojik ürünler tanıtıldı.Oldukça yararlı geçen ve belirli aralıklarla tekrarlanmasına karar verilen toplantıların, sağlık turizmine büyük katkı sağlayacağı belirtildi. Ayrıca Konya Şehir Hastanesi'nin bu noktada önemli rol oynayacağı kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri