Sarayönü'nde Okul Spor etkinlikleri ele alındı.

Konya Gençlik Spor Şube Müdürü İsmail Gürtürk, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Sporları Sorumlusu Necip Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yavuz’un katılımıyla, Sarayönü Belediyesi Ahmet Hüdai Toplantı Salonu'nda önemli bir toplantı yapıldı. Toplantıya ayrıca şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler de katılım sağlayarak destek sundular.

Toplantında Sarayönü’nde geçtiğimiz yıl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen okul sporları faaliyetlerinin sunumu yapıldı. Ayrıca, 2024-2025 yılı için planlanan sportif faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. İlgili paydaşların katılımıyla yapılan toplantıda, okul sporlarının geliştirilmesi ve öğrencilere daha fazla spor imkânı sunulması konularında görüşler ortaya kondu.

Toplantıda yapılan sunumlarda, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen spor etkinliklerinin başarıları ve bu yıl için belirlenen hedefler detaylı bir şekilde ele alındı. Katılımcılar, öğrencilerin fiziksel gelişimini desteklemek ve spor kültürünü yaymak amacıyla yapılacak olan faaliyetlerin önemine dikkat çekti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yavuz, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Gençlerimizin akademik başarıları kadar sosyal ve sportif faaliyetleri de büyük bir önem taşımaktadır. Öğrencilerimizin, kötü alışkanlıklardan uzak durarak sağlıklı bir yaşam sürmeleri ve başarılı bir gelecek inşa etmeleri için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu bağlamda, okul sporlarının teşvik edilmesi ve gençlerimizin sporla iç içe olmalarını sağlamak için planlı ve kararlı bir şekilde ilerleyeceğiz. Ayrıca, bu toplantı, gelecekteki sportif faaliyetlerimize yön vermek adına atacağımız adımların planlanması açısından son derece önemli bir fırsat sundu. İlgili paydaşlarla iş birliği içinde bu hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. İş birlikleri için Konya Gençlik Spor Şube Müdürü İsmail Gürtürk ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Sporları Sorumlusu Necip Yılmaz beyefendiye ve tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri