Sarayönüspor’u Ünal Turizm taşıyor

Ünal Turizm, yaklaşık 9 yıldır Sarayönüspor’un deplasman takımlarını taşıyan, takımın en mutlu ve en zor anlarında yanında olan bir firma. Sarayönüspor, sadece sahada değil, deplasman yolculuklarında da kendisine güçlü bir destek buluyor.

Bu sezon başında Sarayönü Belediyespor ile Konya Sarayönüspor’un birleşmesiyle birlikte, kulübün taşıma işini üstlenen Murat Erdem, bu yıl da 3. sezonunda görevinin başında.

Murat Erdem, Sarayönüspor’un deplasman yolculuklarındaki en güvenilir isimlerden biri olarak, futbolcuların sadece fiziksel değil, duygusal olarak da rahat bir yolculuk yapabilmesi için büyük bir özen gösteriyor. 3 yıldır Konya Sarayönüspor'un yolculuklarını başarıyla gerçekleştiren Erdem, bu yıl da takımın en değerli parçalarından birisi olarak, zorlu yolculuklarda futbolculara motivasyon sağlıyor.

Kendisini takımın bir parçası olarak gördüğünü belirten Erdem "Bu görevde olmak, benim için sadece bir iş değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk. Takımımızın sahada gösterdiği başarı kadar, deplasman yolculuklarının da etkili olduğunu biliyoruz. Her yolculuk, hem futbolcular hem de teknik heyet için çok önemli. Benim amacım, onları en rahat şekilde taşıyıp, hem moral hem de motivasyon sağlamaktır. Bazen bir yolculuk, maçtan daha büyük bir etkiye sahip olabilir. Takımın sevinçli anlarında birlikte coşmak, sıkıntılı zamanlarda ise onları sakinleştirmek, işin en güzel yanı. Bu yıl da takımımıza yardımcı olabilmek, onlarla bu yolculukları birlikte yapmak beni çok mutlu ediyor. Her zaman Sarayönüspor'un yanındayım." Şeklinde konuştu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri