Savcı Bedirhan Kuş göreve başladı

Sarayönü Adliyesi’ne atanan Cumhuriyet Savcısı Bedirhan Kuş görevine başladı.Bir süre önce açıklanan HSK kararları sonrasında Sarayönü Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Bedirhan Kuş görevine başladı. Maraş doğumlu...

Sarayönü Adliyesi’ne atanan Cumhuriyet Savcısı Bedirhan Kuş görevine başladı.

Bir süre önce açıklanan HSK kararları sonrasında Sarayönü Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Bedirhan Kuş görevine başladı. Maraş doğumlu olan Savcı Kuş, ilköğretim ve lise eğitimini Maraş’ta tamamladıktan sonra 2017 yılında Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Mezun olduktan sonra 6 yıl kadar avukatlık mesleğini icra eden Kuş, geçtiğimiz hafta HSK kararları sonrası Sarayönü Adliyesi’ne Cumhuriyet Savcısı olarak atanarak, hizmet vermeye başladı.

TÜM İLÇE DİNAMİKLERİ İLE BİRLİKTE GAYRET SARF EDECEĞİZ

Sarayönü’nün ilk görev yeri olması sebebiyle kendisi için oldukça özel bir konumda olduğunu belirten Savcı Kuş, Sarayönü’nün konumu itibari ile gelişmeye açık bir ilçe olduğunu ve bu güzel ilçeye hizmet etmek için en iyi şekilde çalışacaklarını ifade etti.

Sarayönü’nü ile ilgili ilk izlenimlerinde oldukça sakin bir ilçe olduğunu düşündüğünü belirten Savcı Kuş, vatandaşların huzurunun her şeyden önemli olduğunu belirterek, bu sükunet ortamının bozulmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

Haber: Serhat ÇETİNKAYA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri