Selçuk Üniversitesi'nde "Sevgi" temasıyla anlamlı buluşma

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi, Konya’da koruma altındaki çocukların yaşam becerilerini geliştirmeye yönelik “Sevgi Buluşması” etkinliğine ev sahipliği yaptı. Üç gün sürecek etkinliğin ilk gününde, 7-12 yaş grubundaki 47 çocuk, pizza yaparak hem eğlendi hem de mutfak becerilerini geliştirdi.

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi, Doç. Dr. Zührem Yaman’ın liderliğinde ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Konya Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle “Sevgi Buluşması” etkinliğini hayata geçirdi. Etkinliğin amacı, koruma altındaki çocukların mutfak becerilerini geliştirmek ve onlara eğlenceli aktivitelerle dolu bir gün sunmak.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Ayhan’ın öncülüğünde, öğretim elemanları ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Rekreasyon bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen etkinliğin ilk gününde, Mevlana Çocuk Evleri Sitesi, Alaaddin Çocuk Evleri Sitesi ve Konya Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinden gelen 7-12 yaş grubu 47 çocuk, pizza yaparak keyifli vakit geçirdi.

Etkinlik, çeşitli aktivitelerle dolu bir programla devam ederken, farklı kuruluşlardan gelen çocukların katılımıyla 24 Ekim 2024'te sona erecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri