Selçuklu seyir tepesinde anlamlı etkinlik

Çevre ve sıfır atık projeleri alanında örnek çalışmalara imza atan Selçuklu Belediyesi çevre duyarlılığı ile ilgili her platformda yer alıyor.Dünya Temizlik Günü’nü de boş geçmeyen Selçuklu Belediyesi,  Kent Konseyi...

Çevre ve sıfır atık projeleri alanında örnek çalışmalara imza atan Selçuklu Belediyesi çevre duyarlılığı ile ilgili her platformda yer alıyor.

Dünya Temizlik Günü’nü de boş geçmeyen Selçuklu Belediyesi,  Kent Konseyi Çevre ve Sıfır Atık Meclisi Çevre ve Sıfır Atık Platformu gönüllüleri ile birlikte Selçuklu Seyir Tepesi’nde bir etkinlik düzenledi. Etkinlikle çevre duyarlılığına ve sıfır atık bilincinin artırılmasına dikkat çekildi.

“İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Dünya Temizlik Günü’nde belediye olarak  çevre bilincine katkıda bulunmak adına etkinlik düzenlediklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı:  “Bu önemli günde biz de Selçuklu Belediyesi olarak Kent Konseyimizin Çevre ve Sıfır Atık Meclisi ile ve tamamen gönüllerden oluşan Çevre ve Sıfır Atık Platformumuzla birlikte bir farkındalık etkinliği düzenleyelim dedik. Konyamızın artık en önemli yerlerinden biri olan Seyir Tepesi’nde vatandaşlarımızla, hemşehrilerimizle birlikte bugünü en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Öncelikle bizimle birlikte burada olan bütün çevre gönüllülerimize teşekkür ediyorum ve sizleri tebrik ediyorum. Hakikaten Burada Selçuklu'muzda hem Çevre Sıfır Atık Meclisimizin hem de Çevre Sıfır Atık Platformumuzun çok büyük emekleri, katkıları var. Sadece bu özel günlerde değil, bu özel günlerin dışında da ben biliyorum ki çevreyle ilgili etkinlikler, organizasyonlar yapıyorlar. Farkındalık oluşturmak için değişik çalışmalara imza atıyorlar ve bunların neticesini de en güzel şekilde görüyoruz.” dedi.

Haber : Ömer Faruk KARABULUT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri