Selçuklu'da 'Cuma Buluşmaları' devam ediyor

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma buluşmaları çerçevesinde Selçuk Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Pekyatırmacı, Gökal Camii’nde Cuma namazını kıldıktan sonra, namaz sonrasında mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, her hafta farklı camilerde düzenlediği Cuma Buluşmaları’na devam ediyor. İstişare ve görüş alışverişinin yapıldığı bu haftaki buluşma Selçuk Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Gökal Camii’nde Cuma namazını kılan Başkan Pekyatırmacı, namazın ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelerek cumalarını tebrik etti.

Cuma programında Başkan Pekyatırmacı’ya Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Arif Bağcı, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Başkan Pekyatırmacı; “Ramazanın bereketini hemşehrilerimiz ile beraber paylaşıyoruz”

Ramazan ayının bereketini Cuma buluşmaları ile taçlandırdıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; “Selçuklu’da hemşehrilerimizle olan gönül bağımızı güçlü tutmaya ve her fırsatta mahallelerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz ve halkımızın yoğun ilgisi ile devam eden Cuma buluşmalarını, Ramazan ayının rahmet ve bereketi ile taçlandırıyoruz.

Bu hafta Selçuk mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların Cumalarını tebrik etik. Bu ayın manevi ikliminden istifade ederek Ramazan bereketini hemşehrilerimiz ile hep beraber paylaşıyoruz. Bu hasbihallerimiz sayesinde Selçuklumuzu daha güzel yarınlara hep birlikte taşıyoruz.

Allah bu birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın inşallah. Tüm hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı, huzurlu Ramazanlar diliyorum.” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri