Seydişehir ve Buca Belediyeleri Kardeş Şehir oldu

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Buca Belediyesi'nin düzenlediği 12. Uluslararası Balkan Şenliği'ne katıldı

Başkan Hasan Ustaoğlu, Uluslararası 12. Buca Balkan Şenliği'nde Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ile birlikte Kardeş Belediye Protokolü imzaladı.

İmzalanan protokol ile Balkanlar ve Anadolu halkları arasında sevgi, dostluk ve dayanışma adımları atıldığını belirtti.

Buca Belediyesi tarafından 12.’si organize edilen Uluslararası Balkan Şenliği’nin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Başkan Ustaoğlu, “Balkan şenliği tarihimizde ve sosyal hayatımızda birçok ortak noktamız olan değerlerimize ve kardeşliğimize sahip çıkma adına da büyük bir anlam taşıyor.

Seydişehir’imizin de Anadolu ve Balkan belediyeleriyle kardeşlik bağlarımızı, yardımlaşma duygularımızı güçlendirmek için kardeş belediye protokolleri imzalamaya devam ediyoruz.

Buca Belediyemiz tarafından yapılan Balkan Şenliği programı vesilesiyle Buca Belediyesi ile kardeş Belediye protokolü imzalayarak aramızdaki sevgi, dostluk ve dayanışmanın adımlarını attık.

Böylesi anlamlı bir günde bu protokolün imzalanması da kardeş belediyelerimizle aramızdaki kardeşlik duygularının ne kadar sağlam temeller üzerine oturtulduğunun göstergesidir.

Balkan Şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Programın sonunda Başkan Ustaoğlu, Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ile birlikte Buca'da yürütülen projeleri yerinde inceleyerek, bu çalışmalarında başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri