Ülkü Ocaklarından Şehitlere saygı

Ülkü Ocakları Sarayönü İlçe Başkanlığı, vatan için canını feda eden şehitlerimizi anmak ve mezarlarını ziyarette bulunmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi. Çeşmelisebil Mahallesinde yer alan Şehit Yusuf Ceran’ın mezarı, Ülkü Ocakları tarafından ziyaret edilerek çevre temizliği yapıldı ve dualar okundu.

Gönül dolusu bir saygıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Ülkü Ocakları Sarayönü İlçe Başkanlığı üyeleri, Şehit Yusuf Ceran’ın mezarını temizleyerek çevre düzenlemesi yaptı. Mezarlığın etrafında biriken çöp ve kirleri temizleyip, mezarın etrafını düzenleyen ekip, şehidin ruhuna dualar okuyarak manevi huzuru pekiştirdi.

Ülkü Ocakları Sarayönü İlçe Başkanı Emrah Tuncer, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve onların mekânlarını temiz tutmak, bizim için büyük bir onurdur. Bu etkinlik, hem şehitlerimize olan minnettarlığımızı ifade etmek hem de toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla gerçekleştirildi. Şehitlerimiz, milletimizin varlık nedenidir ve onların ruhlarına dua etmek, bizler için kutsal bir görevdir” dedi.

Etkinliğe katılan Ülkü Ocakları üyeleri, mezarın temizliği sırasında ve dualar sırasında derin bir huzur ve saygı içerisinde olduklarını belirttiler. Şehidin mezarına koyulan çiçekler ve okunan dualar, tüm katılımcılar tarafından içtenlikle gerçekleştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri