Yalnızlık çekmeleri önleniyor

Beyşehir’de, evde bakım hizmetleri sayesinde yalnız, yaşlı ve bakıma muhtaç bireyler artık yalnız değil. Beyşehir Belediyesi tarafından sunulan bu hizmet, özellikle kimsesi kalmamış yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara büyük destek sağlıyor.

Beyşehir Belediyesi, evde bakım hizmetleri kapsamında kişisel bakım, ev temizliği, başta olmak üzere tadilat, tamirat, boya, badana ve psikolojik destek gibi birçok hizmet sunuluyor. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, "Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve onları yalnız bırakmamak için bu hizmete çok önem veriyoruz. Amacımız, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları her an yanlarında olabilmektir." dedi.

Hizmetten yararlanan vatandaşlar, bu uygulamanın kendilerine büyük bir rahatlık sağladığını belirterek, "Artık kendimizi yalnız hissetmiyoruz. Belediye ekipleri her ihtiyacımızda yanımızda oluyor. Allah devletimize ve belediyemize zeval vermesin" şeklinde duygularını ifade ettiler. Şuan 73 kişinin yararlandığı Beyşehir Belediyesi’nin evde bakım hizmetleri, sosyal belediyeciliğin önemli bir örneği olarak öne çıkıyor. Bu hizmetle birlikte, ihtiyaç sahibi vatandaşlar yalnız kalmıyor ve hayatlarını daha kaliteli bir şekilde sürdürebiliyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Hayatın İçinden Haberleri