Yönetim ve taraftardan Sarayönüspor’a tam destek

Sarayönü Belediyespor, hafta sonu Meram Karakartallar ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Karşılaşma ev sahibi ekibin 3-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. Maçta Sarayönü Belediyespor’un tek golünü Samet Yetkin kaydederken, rakip takım bulduğu fırsatları değerlendirerek sahadan galip ayrıldı.

Her ne kadar skor istenildiği gibi olmasa da, Sarayönü Belediyespor taraftarları takımlarını bir an olsun yalnız bırakmadı. Tribünleri dolduran taraftarlar, maç boyunca tezahüratlarla takımlarına moral vermeye çalıştı. Hem maç öncesinde hem de son düdük çalana kadar desteklerini sürdüren taraftarlar, takımlarının yanında olduklarını gösterdi.

Yönetim kadrosu da bu kritik deplasman maçında takımı yalnız bırakmadı. Sarayönü Belediyespor Başkanı Hasan Parılyıldız ve yönetim kurulu üyeleri, sahada alınan sonucun bu hafta istedikleri gibi olmasa da, takımın yetenekli ve tecrübeli oyunculardan oluştuğunu ve gelecekte daha iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını ifade ettiler. Maçın ardından Başkan Parılyıldız, “Taraftarımızın içten desteği her zaman takımımıza büyük bir motivasyon kaynağı. Bu zorlu karşılaşmada da onların yanımızda olması bize güven verdi. Takımımıza ve taraftarımıza olan inancımız tam” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri