YRP'de bir istifa daha! Belediye Başkanı partiden istifa etti

Yeniden Refah Partisi’nde bir belediye başkanı daha partisinden istifa etti. Altınekin Belediye Başkanı Fatih Orhan, istişareler sonucu istifa kararı aldığını belirterek bundan sonra yoluna bağımsız devam edeceğini söyledi

Yeniden Refah Partisi’nde sular durulmuyor. 31 Mart Yerel seçimleriyle başlayan istifa furyasına bir belediye başkanı daha katıldı. Yeniden Refah Partisi Altınekin Belediye Başkanı Fatih Orhan istifa etti.

İstifa kararını, yaptığı yoğun istişareler neticesinde tüm yönleriyle değerlendirerek ve seçmenlerinin de görüşlerini alarak verdiğini dile getiren Fatih Orhan, başkanlık görevine bağımsız olarak devam edeceğini söyledi.
Orhan, istifasına ilişkin açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Altınekin’li Hemşehrilerim, Sizlerden gelen talep ve çağrılara her daim öncelik göstererek, sizlere hizmet etmenin gayreti ve çabasında olduk.

Sizlerin göstermiş olduğu teveccüh ile çıkmış olduğumuz bu yolda, en doğru zeminde çalışmalarımızı yürütebilmek, Altınekin’imiz için daha iyi hizmetlere odaklanabilmek maksadıyla bugünden itibaren şahsım ve Belediye Meclisi Üyesi arkadaşlarımla birlikte Yeniden Refah Partisi’nden istifa ederek görevimize ‘Bağımsız’ olarak devam etme kararı aldık.

Almış olduğumuz bu karar, yoğun istişareler neticesinde tüm yönleriyle düşünülmüş ve halkımızın görüşleriyle de desteklenmiş bir karardır.

Bu minvalde önümüzdeki yeni sürecin şahsım, arkadaşlarım ve tüm halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize selam ve muhabbetlerimi sunuyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri