Zafer Partisi’nde ‘zafer’ Konya’nın halasının

Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı’nın 2. Olağan İl Kongresi’nde Konya’nın halası olarak tanınan Binnur Bulgan, oy kullanan 147 delegeden 77’sinin oyunu alarak yeni il başkanı seçildi

Zafer Partisi Konya İl Başkanlığı 2. Olağan İl Kongresi’ni gerçekleştirdi. İki adayın yarıştığı seçimde Emine Binnur Bulgan Zafer Partisi’nin yeni Konya İl Başkanı oldu.

Bir düğün salonunda yapılan kongreye, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Dinçer Çolak, Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Esma-ül-Hüsna Aslan, Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel İdare Kurulu Üyesi Feridun Yıldız, çevre il ve ilçe başkanları ile partililer katıldı.

Zafer Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Emine Binnur Bulgan ile Burak Bulut’un yarıştığı seçimde 395 delegeden 147’si oy kullandı. Delegelerin 77’sinin oyunu alan Bulgan, Zafer Partisi’nin yeni Konya İl Başkanı oldu. Burak Bulut ise 65 oy aldı.

Zafer Partisi Konya İl Başkanı Bulgan konuşmasına Büyük Türkçü Hüseyin Nihal Atsız’ın Selam şiiriyle başladı. Okuduğu şiir ile salonda coşkulu bir atmosfere neden olan Başkan Bulgan, Atatürk’ün çizgisinde Türk Milliyetçisi bir parti olan Zafer Partisi’nin Prof. Dr. Ümit Özdağ liderliğinde devleti yönetmek için liyakat ve ehliyet sahibi kadrolardan oluştuğunu vurguladı.

Konya’da çevresinde kendisine ‘hala’ dendiğini ifade eden Bulgan, “Çünkü beni bacı olarak, anne olarak görürler. Geçtiğimiz yerel seçimlerde Meram’da almış olduğum oy da bunun küçük bir kanıtıdır.

Siyaset masada algoritmalar, şemalar ile değil, sahada halkın içine inilerek, onların gözünün içine bakılarak ‘üzülme biz varız, biz çözeriz’ diyerek yapılır. Bundan sonra artık Konya’nın bir halası var. Zafer Partisi olarak her yerde olacağız” dedi.

Zafer Partisi Konya İl Başkanı Emine Binnur Bulgan’ın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Ali Erdal, Ahmet Büyükaslan, Ahmet Gökçe, Aydın Kösen, Büşra Almina Pamuk, Alper Aydoğdu, Alpay Çelikoğlu, Ali Kırklıkçı, Eray Uslu, Gökhan Furkan Güldü, Hasan Bozkurt Özçelik, Erdoğan Varım, Mehmet Üçgül, Miraç Musa Akay, Muammer Çetiner, Yavuz Atayeter, Osman Sertkalaycı, Orhan Ateş, Refik Dayanç, Şahin Günkaya, Selçuk Zengin, Şükrü Öğütcü, Ahmet Oğuz, Umut Sefa Acar, Ahmet Bilgiç, Murat Doğan, Durmuş Donat, Agah Emre Çok, Ferda Okur, Hadiye Ateş, Meral Aksoy, Özkan Özşahin.
Konya’da yıllarca Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapan ve Zafer Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı görevini yürüten Emine Binnur Bulgan, son olarak 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Zafer Partisi'nin Meram Belediye Başkan adayı olmuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri