Balatini mağarasını keşfettiler

Balatini mağarasını keşfettiler
Beyşehir Belediyesinin desteğiyle Selçuk Üniversitesi Beyşehir Kampüsü'nde okuyan öğrencilere yönelik trekking yürüyüşü gerçekleştirildi. Derebucak Çamlık Mağaralarına yönelik düzenlenen etkinlikte üniversite öğrencileri Balatini Mağarasını yeniden keşfetti.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği tarafından Beyşehir Belediyesi'nin desteği ile üniversite öğrencilerine yönelik doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

balatini-magarasini-kesfettiler-1.jpg

Selçuk Üniversitesi Beyşehir Kampüs öğrencileri Derebucak Çamlık Mağaralarında doğa yürüyüşü etkinliği yaptı. Güzel bir havada gerçekleştirilen yürüyüşe toplamda 53 kişi katıldı ve öğrenciler yaklaşık 5 kilometre doğa yürüyüşü yaptı.

Doğa yürüyüşü sırasında Balatini Mağarası içine giren öğrenciler, inanılmaz doğal oluşumlarını görme fırsatı buldu ve bol bol hatıra fotoğrafı çekti.

balatini-magarasini-kesfettiler-3.jpg

Beyşehir kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, ''Öğrencilerin kafeye gitmeyip doğayı terçih etmeleri bizler içinde mutluluk vericiydi. Bizlere bu imkanı sunan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ve Başkan Yardımcısı Mustafa Balıklı'ya çok teşekkür ediyoruz.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.