Başkan Karabulut: Sorunları ortak akıl ile çözeceğiz

Başkan Karabulut: Sorunları ortak akıl ile çözeceğiz
Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası ve Konya Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, ilçenin sorunları hakkında oda başkanlarıyla istişarelerde bulundu. Karabulut, “İlçemizin geleceğini ortak akıl ile şekillendireceğiz” dedi

Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, ilçeye kazandırmak istedikleri projeler ve yatırımlarla Konya’daki STK’ları ziyaret etti.

Karabulut, Bozkır’ın ve bölgenin ekonomik ve sosyal anlamda yaşadığı güçlüklerin çözümü için ortak akıl ve istişareye önem verdikleri için Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası ve Konya Sanayi Odası’nı ziyaret ettiklerini, oda başkanlarıyla fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Bölgenin sorunlarını gerçekleştirdiği ziyarette oda başkanlarıyla paylaşan Başkan Karabulut, yapılan görüşmelere ilişkin şunları söyledi:

“Bozkır’ımızın ve çevre ilçelerimizin ekonomik, istihdam ve sosyal gelişmişlik konusunda yaşadığı sorunları oda başkanlarımızla görüştük. Ortak akıl ile bu sorunların çözümünü sağlayacağımıza inanıyorum.

Odalar ve borsalarımızla birlikte Bozkır ve çevre ilçelere ekonomik ve sosyal alanlarda katma değer sağlayacak, yaşadığımız kentleri bir adım daha ileriye taşıyacak her türlü çalışmanın içerisinde olmaya çaba gösteriyoruz.

Görüştüğümüz oda ve borsaların değerli yönetim kurulu başkanları da bölgesel güç birliği için aynı heyecanı taşıyor. Artık kaybedecek zamanımız yok. Tersine göç hareketini başlatmak ve kırsal yörelerin kalkınmasını sağlamak için motivasyonumuzu ve gücümüzü aynı hedefe yönlendirmek zorundayız. Birlikte hareket edip, daha güçlü olacağız.”