Başkan Ustaoğlu Devlet Hastanesine ziyarette bulundu

Başkan Ustaoğlu Devlet Hastanesine ziyarette bulundu
Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, eşi Hatice Ustaoğlu ile birlikte Seydişehir Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başhekim Havva Turaç Cingöz ile bir araya gelen Ustaoğlu, ardından hastanede tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Ustaoğlu Devlet Hastanesi ziyaretinde Başhekim Cingöz’le bir süre sohbet ederek hastanenin işleyişi ve sorunları hakkında bilgi aldı.

Sağlığın insanın en büyük hazinesi olduğunu belirten Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “Çeşitli nedenlerden dolayı zaman zaman sağlığımızla ilgili sorunlar yaşayabiliyoruz. Hayatın içerisinde sağlıklı olmak veya hastalanmak insana mahsus. Önemli olan sağlığımızın kıymetini bilmek ve koruyabilmek” ifadelerine yer verdi.

Hastanede tedavi gören hastaların en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğinde bulunan Başkan Ustaoğlu; “Topluma hepimiz birlikte hizmet ediyoruz. Toplumu ne kadar daha sağlıklı ve huzurlu hale getirebiliriz, hepimiz bunun mücadelesini veriyoruz.

Kurumları daha verimli hale getirmek için herkesin gayret göstermesi lazım. Halkımıza hep beraber en iyi hizmeti vermeye gayret gösterecek. Hizmeti alanın da hizmeti verenin sağlıklı ve huzurlu bir ortamda bulunmasını sağlamak için taşın altına elimizi koyacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Ustaoğlu daha sonra Seydişehir Devlet Hastanesinde hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulunarak talep ve isteklerini dinledi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.