Kuaförler bayram mesaisinde
Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, erkek kuaförlerinde yoğunluk arttı. Bayram tatilini 9 gün olarak belirleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasının ardından vatandaşlar bayram hazırlıklarını hızlandırdı. Bayramda yapılacak ziyaretler öncesinde, saç ve sakallarını düzeltmek isteyen birçok kişi, kuaförlerin yolunu tutmaya başladı. Özellikle bayramda bakımlı görünmek isteyen vatandaşlar, aileleriyle birlikte kuaför salonlarına akın etti.
Ancak yoğun talep karşısında kuaförler, işlemleri yetiştirmekte güçlük çekmeye başladı. Esnaf, uzun süre sıra beklemek istemeyen müşterilerinin daha rahat hizmet alabilmesi için çözüm önerdi. Kuaför Ali Tepe, vatandaşların dükkanlarına gelmeden önce telefonla arayıp randevu almalarını önererek, "Bayramın yaklaşmasıyla işlerimiz hızlandı. Saç ve sakal tıraşı için yoğun talep alıyoruz. Bu yoğunluk bizi memnun ediyor ama aynı zamanda sıraların uzun olmasına neden oluyor. Müşterilerimizin beklememek için dükkanımıza gelmeden önce telefonla arayıp randevu almalarını rica ediyoruz. Bu şekilde hem bizler hem de müşterilerimiz daha rahat hizmet alabilir" dedi.
Bunun yanı sıra, kuaförler, bayram öncesi talepleri karşılamak için ek mesai yaparak, her müşteri için özverili bir şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını ifade ettiler. Bayramın, kuaförler için en yoğun dönemlerinden biri olduğuna dikkat çeken esnaf, tüm müşterilerine şimdiden iyi bayramlar dileyerek, her zaman kaliteli hizmet sunmayı hedeflediklerini belirtti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.