Belediyenin makam aracı satışta

Belediyenin makam aracı satışta
Hadim Belediye Başkan Mehmet Çetiner, belediyenin makam aracının 900 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarıldığını duyurdu. Hizmet aracı olarak kullanılan otomobil açık teklif usulüyle satılacak.

İhale Hadim Belediyesi toplantı salonunda 14.02.2025 Cuma günü saat 11:00’de yapılacak. İhale bedeli; ihale üzerinde kalan istekli tarafından peşin ödenecek. İhaleye katılabilmek için her istekli Nüfus Cüzdanı Sureti verecek. Tebligat için Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde adres gösterecek. Geçici Teminat ödeme belgesi verecek. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbest olacak. Aracın her türlü alım satım vb. masrafları alıcıya ait olacak. Posta yolu ile müracaat kabul edilmeyecek ve geçici teminat ihale saatinden önce yatırılmış olacak.

belediyenin-makam-araci-satista-2.jpg

İhaleye çıkan aracın muhammen bedeli 900 bin lira olarak belirlendi ve geçici teminatı 50 bin olarak tespit edildi. Ayrıca belediyeye borcu olanlar borcunu ödemeden ihaleye katılamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.