Bir Narin vakası daha! 4 yaşındaki Nazlı'dan acı haber
Denizli’de evinin önünde oyun oynarken kaybolan ve dünden beri haber alınamayan 4 yaşındaki Nazlı Şeşen’in cansız bedenine arandığı dere yatağında ulaşıldı.
Denizli'nin Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesi'nde yaşayan Gülizar ve İsmail Şeşen çiftinin tek çocuğu olan Nazlı Şeşen (4), dün öğle saatlerinde kayboldu. Küçük kızlarını bulamayan aile olayı güvenlik birimlerine bildirdi.
Güvenlik kameraları incelemesinde Nazlı Şeşen’in son olarak evinin önündeki demiryolu üzerinde yürüdüğü, ardından Aksu deresinin üzerindeki köprüye doğru yöneldiği görüldü.
DERE KENARINDA TERLİĞİ BULUNDU
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı balık adamlar, Aksu Deresi'nde arama çalışması başlattı. Arama sırasında, Nazlı Şeşen'e ait olduğu değerlendirilen terlik dere kenarında bulundu. Derenin debisinin yüksek olması nedeniyle, Aksu Deresi'ni besleyen Akbaş Barajı'nın kapakları kapatıldı.
İl Jandarma Komutanlığı’nın Asayiş Komando Timi, Honaz Jandarma Karakolu ekipleri ile jandarma arama köpeği de bölgedeki çalışmalara katıldı. Çok sayıda kişi de küçük kızı arama çalışmalarına katıldı. Aramalar gece boyunca da devam etti.
500 KİŞİLİK EKİPLE 50 KİLOMETRELİK ALANDA ARAMA YAPILDI
Arama-kurtarma çalışmalarına 2'nci günde Jandarma, AFAD, Denizli Büyükşehir İtfaiyesi, sivil toplum kuruluşları ve bölge halkının katılımıyla yaklaşık 500 kişilik ekiple karadan 50 kilometrelik alanda devam etti.
Aydın Jandarma Filo Komutanlığı'ndan gelen 1 İnsansız Hava Aracı (İHA) ve cayrokopter ile Aksu Deresi boyunca 15 kilometrelik alan havadan tarandı. 30 dalgıç da Aksu Deresi'nde hat oluşturup suda arama yaptı.
CANSIZ BEDENİ NARİN GÜRAN GİBİ DEREDE BULUNDU
Nazlı Şeşen'in cansız bedeni bugün saat 15.30 sıralarında derede bulundu. Küçük kızın cesedi, kaybolduğu yere 5 kilometre mesafedeki Aksu Deresi'nde dalgıçlar tarafından bulunarak sudan çıkarıldı.
GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Son görüntülerinde tren rayının üzerinde yürüdüğü ve derenin üstünden geçen demir yolu köprüsünde durakladığı görülen kayıp Nazlı’ya ait yeni bir güvenlik kamerası görüntüsü daha ortaya çıktı. 4 yaşlındaki Nazlı’nın koşarak tren raylarına doğru ilerlediği anlara ait görüntülerde onu gören ve ekiplere yön tarifi yapan son görgü tanıklarının boş araziden demiryoluna doğru ilerlediği anlar yer aldı.
Nazlı Şeşen’in ölüm nedeni araştırılıyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.