BU YIL BEDAVA BİLET YOK

BU YIL BEDAVA BİLET YOK
Akşehir Belediye Başkanı Dr. A. Nuri Köksal Nasreddin Hoca Şenliklerinde ücretli konserlere kendi aldığı biletle katılacağını duyurdu. Konserleri halkın içinden izleyeceğini duyuran Başkan Köksal, Akşehir halkının hakkını gözetmek adına bu yıl sadece A Protokole davetiye gönderileceğini ifade etti.

Başkan Köksal sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile meclis üyeleri ve görevli olmayan belediye personelleri dâhil herkesin ücreti mukabilinde bilet alacaklarının altını çizdi.

Başkan yaptığı açıklamada; “65. Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında düzenlenen konserler için bilet alan hemşehrilerimizin haklarını gözetmek adına bu yıl sadece şehitlerimizin 1. derece yakınları ile gazilerimiz ve yaşamını bir kişiye bağımlı olarak sürdürmek zorunda olan belli sayıda engelli hemşehrilerimize ve de şenlik sponsorlarına ücretsiz yer tahsis edilecektir. Yerel gazete ve ulusal medya çalışanlarına da rahat görev yapabilmeleri için yer ayrılacaktır. Belediye meclisi üyeleri ve görevli olmayan belediye çalışanları dâhil bütün personellerimiz ücret karşılığında biletlerini kendileri temin edeceklerdir. Zaten 3 ayrı mekândaki toplam 15 etkinliğin sadece dördü ücretli olup onlar da cüzi bir miktardır. Sadece A Protokol için davetiye gönderilecektir. Kendim de iki tiyatro hariç konserleri numarasız yerden bilet alarak halkın içinde izleyeceğim.” ifadelerini kullandı.