Bu yollar bölgeyi daha cazip hale getirecek

Bu yollar bölgeyi daha cazip hale getirecek
Kulu Organize Sanayi Bölgesi'nde devam eden yol çalışmaları, ilçede sanayi altyapısını güçlendirme hedefinin bir parçası olarak hız kesmeden devam ediyor.

Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, ''Bu kapsamda, yol genişletme ve stabilize çalışmaları büyük bir titizlikle yürütülmektedir. Yolumuzun zemin hazırlıkları tamamlanarak, gerekli dolgu malzemeleri yerleştiriliyor ve zemin sıkıştırma işlemleri yapılıyor. Yol çalışmalarının tamamlanması, Kulu Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyete girecek olan işletmelerin lojistik faaliyetlerini daha da kolaylaştıracak ve bölgenin erişilebilirliğini artıracaktır. Sanayicilerimiz için daha güvenli ve verimli ulaşım imkânları sunmak, ilçemizin ekonomik büyümesine de önemli katkılar sağlayacaktır.'' dedi.

bu-yollar-bolgeyi-daha-cazip-hale-getirecek-2.jpg

Yapılan yol çalışmalarının işletme sahipleri için bölgeyi daha cazip hale getireceğini vurgulayan Başkan Sertdemir, ''Kulu Belediyesi olarak, yol çalışmalarımız tamamlandığında, Kulu Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcılar ve işletmeler için çok daha cazip bir yer haline gelecektir. Çalışmaların planlandığı şekilde ilerlemesi, ilçemizin geleceği adına umut vericidir.'' ifadelerini kullandı.