CHP Meram, Zafer Bayramı’nda çocukları sevindirdi

CHP Meram, Zafer Bayramı’nda çocukları sevindirdi
CHP Meram İlçe Kadın Kolları, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle özel bir etkinliğe imza attı. CHP Meram bayramın ruhunu yaşatmak için çocuklara bayrak, balon vererek sevindirirken, çeşitli ikramlarda bulundu.

Gedavet Parkında açılan stantta çocuklara bayram hediyesi dağıtılan etkinliğe CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri, Meram İlçe Başkanı Ahmet Yiğit, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Konya İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Altay Çaçık, Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu, Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sıddıka Etgüer, Karatay Kadın Kolları Başkanı Türkan Dutkun, ADD Konya Şube Başkanı Süleyman Şefik Atabekoğlu ve partililer katıldı.

Etkinlik hakkında konuşan CHP Meram İlçe Başkanı Ahmet Yiğit, “30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk Milletinin bağımsızlık ve egemenlik konusundaki kararlılığını dünyaya ilan ettiği, tarihimizin en önemli günlerinden biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde, büyük fedakârlıklarla kazanılan bu zafer, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin temelini oluşturmuştur. Bugün, ülkemizin içinde bulunduğu zor günlerde, 30 Ağustos'un bize hatırlattığı dayanışma ruhunu her zamankinden daha güçlü bir şekilde yaşatmamız gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, ülkemizin çağdaş, demokratik ve laik bir devlet olarak yoluna devam etmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz. Zafer Bayramımız kutlu olsun, vatanımız için canlarını feda eden tüm kahramanlarımızı şükranla anıyoruz. Çocuklarımızın milli ve manevi bayramlarımızın ruhunun anlamalarıyla yaşamaları için bu etkinliği düzenledik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

chp-meram-zafer-bayraminda-cocuklari-sevindirdi-1.jpg

Çocuklarımızı sevindirmekten ve bayramın ruhunu yaşatmaktan mutlu olduk

CHP Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sıddıka Etgüer çocuklarımıza bayramda sevindirmekten mutlu olduklarını belirterek, “Bugün, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı ve bağımsızlık mücadelemizin dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı büyük bir gururla kutluyoruz. 1922 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan bu zafer, sadece bir askeri başarı değil, aynı zamanda Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük iradesinin bir sembolüdür. Bugün, geçmişten aldığımız güçle, Cumhuriyetimizin değerlerine sıkı sıkıya sarılarak, daha aydınlık bir geleceğe yürümekte kararlıyız. Tüm halkımızın Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyor, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Kadın kollarımızla bu etkinliği düzenleyerek, çocuklarımızı sevindirmekten ve bayramın ruhunu yaşatılmasından mutlu olduk” diye konuştu.

CHP Meram İlçe Kadın Kolları 30 Ağustos Zafer Bayramının coşkulu şekilde kutlanması için açtığı stantta, çocuklara bayrak ve balon dağıtarak, çeşitli ikramlarda bulundu. Bu etkinlikle çocukları sevindirdi.

Kaynak:HABER MERKEZİ