CHP'li Bektaş hız kesmeden çalışıyor

CHP'li Bektaş hız kesmeden çalışıyor
CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, özellikle Konya'daki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. TBMM'de yapılan çalışmalardan fırsat bulduğu zaman Konya'ya dönen Bektaş, burada da ilçe ziyaretlerini ve programlarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Konya'ya gelip İsmil’de çiftçilerle buluşan ve sorunlarını dinleyen Bektaş, artan maliyetler nedeniyle her geçen gün tarımsal üretim daha zor hale geldiğini söyledi. Konya için siyaset yapan bir milletvekili olarak, yalnızca seçim dönemlerinde değil bulduğu her fırsatta çiftçilerle birlikte olmaya devam edeceğini belirtti.

chp-bektas-2.jpg

Karatay İlçe Başkanımız Refik Serttaş ile birlikte Konya Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mesut Koçak’ı ziyaret eden Bektaş, hayvancılık ve Konya’daki hayvan üretimi üzerine fikir alışverişinde bulunduklarını dile getirdi.

Genç yaşta kaybettikleri CHP'li Hüseyin Saç’ın oğulları Mustafa ve Mevlüt’ün sünnet merasimine katılan Bektaş, ''Baba ocağımız partimizin en genç fertlerinden olan Mustafa ve Mevlüt’ü tebrik ederken, Hüseyin Saç kardeşimizi rahmetle anıyorum.'' ifadelerini kullandı.

chp-bektas-3.jpg

CHP Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Kurulu toplantısına da katılarak Ereğlili yol arkadaşlarıyla buluşan Bektaş, ''Örgütümüzün birliğini pekiştiren eleştirilerle partimizin iktidar yürüyüşüne destek sunan Danışma Kurulu toplantısına ev sahipliği yapan Ereğli İlçe Başkanımız Nejat Türktaş’a teşekkür ederim'' dedi.