Çocuklar festivalle eğlendi

Çocuklar festivalle eğlendi
Kulu çocuklara yönelik yeni bir etkinlik için hazırlık yapıtı. Kulu Belediyesi yeni bir organizasyon ile çocukları sevindirdi. Konya Büyükşehir Belediyesi ve Spor Konya İş Birliği ile Çocuk Festivali düzenledi.

cocuklar-festivalle-eglendi-4.jpg

Kulu'nun cazibe mekanlarından biri olan Olof Palme Parkı'nda düzenlenen Çocuk Festivali'nde Söyleşiler, Ahşap Oyunlar, Akıl Zeka Oyunları, Çocuk Etkinlikleri yapıldı. Gerçekleştirilen tüm etkinlikler ücretsiz olarak yapıldı.

ocuklar-festivalle-eglendi-8.jpg

Kulu Belediye Başkan Abdurrahim Sertdemir, düzenledikleri etkinlik ile çocukların yüzünü güldürdüklerini belirterek, 2 gün süren etkinliklere ilçe halkının yoğun katılımından dolayı da teşekkür etti. Sertdemir, ''Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'ın öncülüğünde ve Spor Konya iş birliğiyle Kulu ilçemizde, Olof Palme Parkı'nda çocuklarımıza yönelik harika bir etkinlik düzenledik. Standları gezdik ve çocuklarımızın bu etkinliklerde nasıl neşeyle eğlendiğini görmek bizi çok mutlu etti. Kulu Belediyesi olarak bu tür etkinliklerin ilçemize gelmesi için çalışmaya devam edeceğiz ve inşallah bu tür etkinlikleri ilçemizde daha sık düzenleyeceğiz. Çocuklarımızın mutluluğu ve gelişimi için bu tür etkinliklerin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, bu yüzden bol bol etkinlikler yapmaya kararlıyız.'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.