Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek

Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek
Mısır'da Ekim ayında düzenlenecek olan Modern Pentatlon Triathle Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek olan Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Rüzgar Kasımoğlu yarışmaya gitmeden önce Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk'ü ziyaret etti.

Balıkesir'de düzenlenen 200'e yakın sporcunun katıldığı Modern Pentatlon Milli Takım Seçmeleri U15 Erkeklerde Konya Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Rüzgar Kasımoğlu ikinci oldu. Milli Sporcu Kasımoğlu elde ettiği derece ile Milli Takıma davet edilerek, Ekim ayında Mısır'da yapılacak olan U13-U15 Triathle Dünya Şampiyonası'nda mücadele edecek. Mısır'da yapılacak olan Modern Pentatlon Triathle Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan milli sporcu Rüzgar Kasımoğlu, İl Temsilcisi Ekrem Büyükkabanşı, antrenörleri İrem Büyükkabanşı, Süleyman Okay ve Mehmet Avan, İl Müdürümüz Birdal Öztürk'ü ziyaret etti. Ziyarette Müdür Öztürk, milli sporcuya başarı diledi.

dunya-sampiyonasinda-ulkemizi-temsil-edecek-1.jpg

Triathle, yüzme, koşu ve atıcılık disiplinlerinin bir araya geldiği bir spor dalıdır ve özellikle genç sporcuların yeteneklerini geliştirmeleri açısından büyük önem taşır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.