Dünya turunda rahatsızlanınca Beyşehir’de ağırlandı

Dünya turunda rahatsızlanınca Beyşehir’de ağırlandı
Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği'nin çatısı altında faaliyet gösteren Beyşehir Bisiklet Evi'nin yeni konuğu Yeni Zelendalı Dewin oldu.

Bisikleti ile çıktığı dünya turunda rahatsızlanan Yeni Zelandalı Dewin, Beyşehir'e gelen tüm bisikletli yabancı turistlerin uğrak noktası olan Bisiklet Evi'nde ağırlanmaya başladı. Bisiklet Evi yöneticilerinden Mustafa Büyükkafalı, ''Bisiklet Evimizin bugün ki konuğu Yeni Zelanda'dan David oldu. Dünya turunda olan Dewin 66 yaşında emekli bir işçi. Tur esnasında rahatsızlanan Devin'ii bir kaç gün konuk edeceğiz.'' dedi.

Bisiklet Evi tarafından yapılan bu girişim ise büyük beğeni topladı. Bisiklet tutkunu Rıfat Baran ''Turlarımızda gitmiş olduğumuz şehirlerde o kadar çok ihtiyaç oluyor ki bu bisiklet evlerine. Emeği geçen sizlere teşekkür ederiz. Bu kişi gittiği çok yerde bunu anlatıp ülkemize iyi bir intibak bırakacaktır.'' dedi.

Selman Özpınar da, ''Beyşehir’in gelişim ve tanıtım yüzüsünüz Mustafa abi. Dünyanın farklı coğrafyalarından denk geldiğim bisiklet evinizin misafirleri ile kısa muhabbetler, farklı kültürleri dinlemek, ortak paydaları görmek, onların gözünden Türkiye’yi dinlemek benim için Beyşehir’in en heyecan verici yanlarından. Dewin’le bugün bir arada kültürlerimizin ortak yanları hakkında konuşmak da çok keyifliydi. Yolu açık olsun.'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.