“Ermenek” fotoğraflarla anlatıldı

“Ermenek” fotoğraflarla anlatıldı
Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı (ERÇEV) tarafından düzenlenen “ERMENEK” Konulu 2. Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

74 kişinin gönderdiği 318 fotoğraf, seçici kurul üyeleri olan Halit Bardakçı, Ahmet Esin, Osman Koçak, Hüseyin Opruklu ve Hasip Pektaş tarafından değerlendirildi. İlk değerlendirmede 120 fotoğrafa, ikinci değerlendirmede ise 60 fotoğrafa düşürüldü. Üçüncü ve son değerlendirmede ise 35 fotoğraf sergilenmeye değer görüldü.

Sergilenmeye değer görülen fotoğraflar üzerinde karşılıklı tartışılarak ve oy birliği ile Birincilik Ödülüne Nadir Köksoy, İkincilik Ödülüne Veli Dölek, Üçüncülük Ödülüne İlhami Etçi, Ayşe-İsmail Pektaş Özel Ödülüne Naile Temel, layık görüldü. Mehmet Rafet Atalık Özel Ödülüne de Ali Bayındır ve Clean Bungalov Otel Özel Ödülüne de Enes Koç uygun görüldü. Diğer taraftan Abdullah İmamoğlu, Ayşe Çetiner, Funda Öztürk, Hacer Aktaş ve Hüseyin Öğüt’e Mansiyon (para ödüllü), Cüneyt Erdem, Enes Koç (2), İlhami Etçi, Sıdıka İmamoğlu’na Onur Sertifikası verilmesine karar verildi.

Ermenek ve Çevresi Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Osman Koçak, ''Ermenek’in tarihinin, kültürünün, mutfağının, geleneğinin ve eşsiz doğasının belgelendiği bu yarışmanın geleneksel hale gelmesini, katkı verenlerin destekleriyle her yıl yapılmasını temenni ederiz. ERÇEV olarak bu tür etkinliklerle Ermenek turizmine katkı sağlayacağımıza ve geleceğe görsel bir miras bırakacağımıza inanıyoruz.'' dedi. Yarışma sergisi ve ödül töreni, Ermenek 28. Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Festivali kapsamında 16 Ağustos 2024 Cuma 15:30’da Lütfi Elvan Kent Meydanı’nda yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.