Eski Başkanın oğlu nikahlandı

Eski Başkanın oğlu nikahlandı
Başhüyük önceki dönem Belediye Başkanlarından Mehmet Abayhan’ın oğlu Ömer Abayhan ile Musa Çımık’ın kızı Merve Çımık nişanlandı.

Kurban Bayramının dördüncü gününde Başhüyükte düzenlenen nişan merasimi ile genç çift evlilik yolunda ilk adımlarını attı.

Çiftin nişan yüzüklerini damadın dayısı Turgay Ofay ve gelinin halası Gülsen Başarır birlikte takmanın mutluluğunu yaşadı.

Çok sayıda konuğun katılım sağladığı nişan merasimi Başhüyük’te kız evinde düzenlendi.

Merasimin ardından Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç tarafından genç çiftin nikahı kıyıldı. Çiftin nikah şahitliklerini gelin ile damadın kuzenleri Havva Tavlan ve Ali İhsan Karakaş yaptı.

dugun-omur-abayhan.jpeg

Çiftlere evlilik cüzdanlarını veren Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç, evliliğin ve aile kavramının toplum içinde çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Merasim erkek evinde yapılan Karaçay Toyu ise gecenin ilerleyen saatlerine dek sürdü. Gençlerin sergiledikleri Kafkas danslarıyla konuklar doyasıya eğlenirken, misafirler genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Genç çiftin düğün merasiminin ise 13 Temmuzda yapılacak

Saray Medya olarak Merve ve Ömer çiftimizi tebrik eder, Çımık ve Abayhan ailelerine ise bu birlikteliğin hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.