Fransız çiftin Beyşehir tutkusu

Fransız çiftin Beyşehir tutkusu
Dünya turu için Fransa'dan yola çıkan Fransız çiftin Türkiye'deki durağı Beyşehir oldu. Fotoğraflardan gördükleri Beyşehir'i yakından görme fırsatı yakalayan Fransız çift, özellikle gün batımlarının kendilerini büyülediğini vurguladı. Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Beyşehir Bisikletevi'ni ziyaret eden Fransız çifte dernek yöneticileri tarafından bisiklet forması hediye edildi.

Beyşehir'de düzenlenecek olan Uluslararası Bisiklet Festivali'ne de katılacak olan Fransız çift, bu eşsiz deneyimi yaşamanın kendileri için büyük mutluluk olduğunu söyledi. Beyşehir ziyaretlerinin festivale denk gelmesinin büyük bir şans olduğunu dile getiren Fransız çift, kıyı boyunca yapılacak olan bisiklet sürüşleri sayesinde eşsiz manzara ile büyük bir görsel şölen yaşanacağını belirtti.

fransiz-ciftin-beysehir-tutkusu-1.jpg

Bisikletevi yöneticilerinden Mustafa Büyükkafalı, ilçelerine gelen tüm yabancı turistleri bisikletevinde ağırladıklarını belirterek bu faaliyetlerinin ilçenin tanıtımı için büyük avantaj sağladığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.