Gazozuna maç yaptılar

Gazozuna maç yaptılar
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençlerin spor yapma fırsatlarını artırmak ve sosyal etkileşimi güçlendirmek amacıyla hayata geçirdiği ''Gazozuna Maç'' projesi kapsamında çeşitli spor dalında turnuvalar düzenlendi.

gazozuna-mac-yaptilar-4.jpg

Gençlik ve Spor Bakanlığının "Gazozuna Maç" projesi ile mahalledeki çocuklar ve gençler antrenörlerin eşliğinde Gazozuna futbol ve voleybol maçı yapıldı. Beyşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Basketbol Turnuvası düzenlenirken, Konya'daki Dumlupınar Futbol Sahasında da futbol turnuvası yapıldı. Düzenlenen turnuvalar, gençlerin sportif yeteneklerini sergileyebileceği dostane bir ortamda gerçekleşti. Maç sırasında rekabetten çok centilmenlikler ön plana çıktı. Gençler birbirlerine saygı duyarak keyifli bir şekilde yarıştı. Hem katılımcılar hem de izleyiciler için sporun birleştirici gücü bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. Etkinliğin sonunda tüm katılımcılar, geleneksel bir tat olan gazozla ödüllendirildi. Gençler hem maçın tadını çıkardı hem de bu eğlenceli etkinliğin sonunda gazoz eşliğinde sohbet ederek güzel vakit geçirdiler.

gazozuna-mac-yaptilar-3.jpg

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, "Gazozuna Maç Projesi''nin amacı, sporun birleştirici gücü sayesinde gençlerimiz ve çocuklarımızın aralarındaki sosyal ilişkileri güçlendirmek, kardeşlik duygularını pekiştirmek ve onları spora teşvik etmek olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.