Gizli 3 sayıyı sadece IQ’su yüksek olanlar bulabiliyor

Gizli 3 sayıyı sadece IQ’su yüksek olanlar bulabiliyor
Görselde gizlenmiş 3 rakam bulunuyor ve bu rakamları 3 saniye içinde sadece IQ’su yüksek olanlar bulabiliyor. Peki o siz misiniz? Haydi o zaman kendinizi denemek için 3 saniyeniz var? Başlıyoruz…

Optik illüzyon testleri son yıllarda oldukça viral oldu. Gözlemci yeteneğini ve karmaşık sorunları çözme becerilerini geliştiren bu bulmacalar, aynı zamanda eğlenceli zaman geçirmenin de en kolay yollarından biri.

Bugün sizlere yeni bir optik illüzyon bulmaca ile geldik. Göz yoran bu desende gizlenmiş 3 sayı bulunuyor. Bu gizli sayıları 3 saniye içinde bulmanız gerekiyor. Gizli sayıları bulabilenler keskin zekalı ve şahin gözlü olarak kabul ediliyor.

Eğer bu sayıları istenen süre içinde bulabilirseniz ne kadar iyi bir gözlemci olduğunuzu ve hızlı düşünebildiğinizi göstermiş olacaksınız. Şimdi becerilerinizi test etmek için 3 saniyeniz var… Haydi o zaman aşağıdaki görsele iyice odaklanın ve gizlenen sayıları görmeye çalışın.

gizli-3-sayiyi-sadece-iqsu-yuksek-olanlar-bulabiliyor-1.jpg

Bu tarz zeka oyunları gözlem becerilerinizi, bilişsel becerilerinizi ve IQ seviyenizi test etmenize yardımcı olmak için size zorlu optik illüzyonlar getiriyor.

Bilimsel çalışmalar; yüksek zeka düzeyine ve yüksek algılama becerisine sahip kişilerin, optik illüzyonlardaki gizli bölümleri tespit etmede daha iyi olduğunu belirtiyor.

Bu optik illüzyon da gözlem becerilerinizi güçlendirmenize yardımcı olabilir.
Bu bulmaca için bir ipucu verebiliriz: Üç tane gizli numara var.
10 kişiden sadece 1'i bu optik illüzyondaki üç gizli sayıyı bulabildi.
Bu optik yanılsamaya dikkatlice bakın.

Görüyor musunuz?
Tüm gizli sayıları 3 saniye içinde bulduysanız, olağanüstü bir IQ düzeyine ve algılama becerilerine sahip olduğunuzu ispatladınız.
Karmaşık görsel illüzyonlardaki kalıpları tespit etmede son derece iyisiniz.
Gizli numaraları bulamadıysanız cevabı aşağıda paylaşıyoruz.

gizli-3-sayiyi-sadece-iqsu-yuksek-olanlar-bulabiliyor-2.jpg

Görsele dikkatli bakarsanız gizlenmiş 8, 5 ve 3 sayılarını görebileceksiniz.

Kaynak:HABER MERKEZİ