Görme engelli çocuklar yüzme öğrendi

Görme engelli çocuklar yüzme öğrendi
GSB Engelsiz Spor Okulları kapsamında görme engelli çocuklarımız için açılan yüzme kursları sona erdi. Kursu başarıyla tamamlayarak yüzme öğrenen sporculara ailelerinin de teşrifi ile katılım belgeleri verildi.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği ücretsiz GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okullarının kayıtları yaz dönemi yapıldı. Spor okullarımız özellikle ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklarımızın yaz aylarında serbest zamanlarını, en iyi şekilde değerlendirmeleri için uzman Antrenörler nezaretinde aynı anda binlerce çocuğumuza ve gencimize hizmet verecek şekilde planlandı. 29 branşta açılan kurslara binlerce öğrenci kayıt yaptırarak yaz döneminde istedikleri branşta eğitim aldı.

gorme-engelli-cocuklar-yuzme-ogrendi-2.jpg

Her yıl binlerce çocuk ve gencimizin spor yapmak için tercih ettiği Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları da faaliyet gösterdi. Engelli öğrenciler de Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün kurslarına katılarak istedikleri branşlarda eğitim görme fırsatı buldu. Son olarak GSB Engelsiz Spor Okulları kapsamında görme engelli çocuklarımız için açılan yüzme kursları sona erdi. Kursu başarıyla tamamlayarak yüzme öğrenen sporculara ailelerinin de teşrifi ile katılım belgeleri takdim edildi. Konya Olimpik Yüzme Havuzu'nda düzenlenen törende engelli öğrenciler büyük sevinç yaşadı.