İnternete zam! İşte cep yakacak yeni fiyatlar

İnternete zam! İşte cep yakacak yeni fiyatlar
Abonelerine taahhütsüz internet hizmeti sağlayan TurkNet, internet fiyatlarına zam yaptığını açıkladı. Peki yeni tarifede internet fiyatları ne kadar olacak, yeni aboneler zamdan etkilenecek mi? İşte 15 temmuz itibariyle geçerli olacak zamlı fiyatlar…

Türkiye’nin en fazla abone sayına sahip internet servis sağlayıcılarından TurkNet, abonelik fiyatlarına zam yaptığını duyurdu. Zamlı fiyatlar 15 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak.

Taahhütsüz internet paketleri sunan TurkNet'ten yapılan resmî açıklamaya göre internet fiyatları, 399,90 TL'den 499,90 TL'ye yükselecek. Şirket, fiyat artışından etkilenmek istemeyen kullanıcılarına 12 aylık sabit paket seçeneğini sundu.

Aboneler, "12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı" kampanyası kapsamında 399,90 TL'den 1 yıllık internet ücretini peşin veya taksitli olarak ödeyebilecekler.

TürkNet abonelik fiyatları, yılın başında gelen zamla 299 TL'den 399 TL’ye yükselmişti.

Yeni aboneler hemen etkilenmeyecek
Açıklamada, TurkNet'e yeni abone olmuş kullanıcıların zamlı fiyatlardan hemen etkilenmeyeceği, ilk üç aylık faturalarını 399,90 TL olarak ödedikten sonra 499,90 TL olan yeni fiyattan faturalandırılacakları bildirildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.