Kasbolat Ailesinde sünnet coşkusu

Kasbolat Ailesinde sünnet coşkusu
Sarayönü’nde Güneyler Un Fabrikasının emektar çalışanı Kadir Ülker’in torunları Yiğit Emre Kasbolat ve Ömer Asaf Kasbolat, erkekliğe ilk adımlarını attı. Pazar günü, özel bir etkinlik ile çocukların sünnet merasimi kutlandı.

Etkinlik, Saraç Mahallesinde oluşturulan konvoy ile Sarayönü turu yaparak başladı. Konvoy, mahalle sokaklarında neşeyle ilerleyerek, mahalle sakinlerinin ve aile üyelerinin ilgisini çekti.

Akşam saatlerinde, 3. Etap TOKİ Salonu’nda gerçekleştirilen düğün merasimi ise renkli ve coşkulu anlara ev sahipliği yaptı. Törene, çocukların anne-babaları Zeynep ve Ramazan Kasbolat, anneanneleri Ayşe Ülker, dedeleri Kadir Ülker, babaanneleri Emine Kasbolat’ın yanı sıra geniş bir aile ve arkadaş topluluğu katıldı.

Geleneksel Sarayönü düğün atmosferinin yaşandığı gece, çocukların hayatlarında önemli bir dönüm noktasını simgeliyor. Sünnet düğününde, aile üyeleri ve davetliler, Yiğit Emre ve Ömer Asaf Kasbolat’ın bu özel anlarını paylaşarak, onlara hayatlarının bu önemli adımında destek oldular.

Saray Medya olarak Kasbolat ailesini tebrik eder, sünnet olup erkekliğe ilk adımlarını atan Yiğit Emre ve Ömer Asaf’a ise sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyoruz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.