Kesikdağ Ailesinin mutlu günü

Kesikdağ Ailesinin mutlu günü
Ladik mahallesinin tanınmış simalarından Muammer Kesikdağ oğlu Mevlüt’ü hafa sonu gerçekleştirilen düğün töreniyle evlendirdi.

Nazife ve Hüseyin Selçuker çiftinin kıymetli kızları Merve ile Şükriye ve Muammer Kesikdağ çiftinin oğulları Mevlüt hayatını birleştirdi.

Hafta sonu düzenlenen törenle dünya evine giren çiftin mutluluğu, aileleri ve dostları tarafından paylaşıldı.

Kutlamalar, Perşembe akşamı Konya Hayal Düğün Salonu’nda yapılan kına gecesiyle başladı. Ardından, Cumartesi günü sabah saatlerinde Ladik’ten hareket eden konvoy, Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç’un da katılımıyla gelin almaya giderek dualar eşliğinde Merve Selçuker’i baba evinden aldı.

Günün ilerleyen saatlerinde Konya Altın Koza Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğünde, gelin ve damat salona alkışlar eşliğinde giriş yaparken, davetliler bu mutlu anlara ortak oldu. Güzel bir atmosferde, çiftin 'evet' diyerek hayatlarını birleştirmesiyle tören devam etti. Genç çiftin mutlu anlarına şahitlik eden davetliler, gece boyunca eğlenerek bu özel günü kutladılar.

Saray Medya olarak Selçuker ve Kesikdağ ailelerini tebrik eder, Merve ve Mevlüt çiftimize ise bir ömür boyu mutluluklar dileriz.