Konya’da kiraya verilecek olan işlenmeyen arazilerin listesi

Konya’da kiraya verilecek olan işlenmeyen arazilerin listesi
Konya'da üst üste iki yıl süreyle işlenmeyen tarım arazilerinin kiraya verilerek tarımsal üretime kazandırılmasına yönelik çalışmalar tamamlandı. İlçelerde ve mahallelerde Tarım İl ve ilçe Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar sonrası liste hazırlandı. Hazırlanan listelerde kiralanmak üzere askıya çıkarıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından üst üste iki yıl süreyle işlenmeyen tarım arazilerinin kiraya verilerek tarımsal üretime kazandırılmasına yönelik çalışmaların yürütülmesine dair usul ve esasları belirleyen yönetmelik Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmişti.

Bu kapsamda İl ve İlçe Tarım Müdürlükleri ve Muhtarların dahil olduğu tespit Komisyonlarınca uydu fotoğrafları ve arazi kontrolleri tamamlanarak işlenmeyen tarım arazileri listeleri hazırlandı. Oluşturulan işlenmeyen tarım arazileri listeleri 5 günü süre ile askı ilanına çıkarıldı. İlan süresi içinde listelere yapılacak itirazların yazılı olarak ilgili İlçe Müdürlüğüne yapılması istendi. liste askıdan indirildikten sonra arazilerin işlenmesi için kiraya verileceği duyuruldu.

iste-kiraya-verilecek-olan-arizelerin-listesi-6-1.jpg

iste-kiraya-verilecek-olan-arizelerin-listesi-6-2.jpg

iste-kiraya-verilecek-olan-arizelerin-listesi-6-3.jpg

iste-kiraya-verilecek-olan-arizelerin-listesi-6-4.jpg

te-kiraya-verilecek-olan-arizelerin-listesi-6-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.