Konyaspor kanatları güçlendiriyor

Konyaspor kanatları güçlendiriyor
Konyaspor, Adana Demirspor’dan transfer ettiği kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan’dan sonra sol kanata da takviye yaptı. Yeşil beyazlılar 27 yaşındaki Brezilyalı sol kanat oyuncusu Pedrinho ile anlaştığı öğrenildi

2024-2025 sezonu öncesi transfer çalışmalarına devam eden Konyaspor, son olarak yeni bir kanat oyuncusu ile daha anlaşmaya vardı. Daha önce Adana Demirspor’dan kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan’ı transfer eden yeniş beyazlı yönetim, bu kez Brezilyalı sol kanat oyuncusu Pedrinho ile prensip anlaşmasına vardı.

Konyaspor, Bulgaristan Birinci Profesyonel Futbol Ligi Parva Liga takımlarından PFK CSKA 1948’da forma giyen Pedrinho'yu renklerine bağladı.

Anadolu kartalı, 27 yaşındaki Brezilyalı sol kanat oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Pedrinho için çok yüksek olmayan bonservis ücreti ödenecek. Oyuncunun geliş tarihi kısa süre içinde netleşecek.

Bulgaristan ekibinde geçtiğimiz sezon 39 maça çıkan deneyimli futbolcu, çıktığı maçlarda 12 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

TAKIMINA SOSYAL MEDYADAN VEDA ETTİ
Pedrinho, Bulgar ekibine sosyal medyadan yaptığı paylaşımla veda etti. Oyuncunun kısa sürede yeşil-beyazlı takıma resmi imzayı atması bekleniyor.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Öte yandan Konyaspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Melih İbrahimoğlu, Moussa Djenepo ve Emre Akbaba’yı takıma dahil etmek için görüşmeler sürerken, 10 numara mevkisinde forma giyen Melih İbrahimoğlu ile geçtiğimiz hafta içinde el sıkışan Konyaspor yönetimi, imza için kulübünün vereceği cevabı bekliyor.

Konyaspor’un geçtiğimiz hafta içinde el sıkıştığı Moussa Djenepo’nun yönetime sürekli yeni istekler sunması nedeniyle sözleşmeyi imzalamayı geciktirdiği öğrenildi.

Konyaspor ile ön görüşme yapan Emre Akbaba’nın ise öncelikli olarak yurt dışından gelecek teklifleri değerlendireceği, ilk tercihinin yurt dışı olan tecrübeli futbolcunun anlaşamaması durumunda yurt içindeki teklifleri değerlendirmeye alacağı bildirildi.