KTO'dan Kazakistan’da fuar organizasyonu

KTO'dan Kazakistan’da fuar organizasyonu
Konya Ticaret Odası üyelerinin gelişen teknolojiyi yakalamasını sağlamak için yurt dışındaki fuarlara yönelik geziler düzenliyor. Oda son olarak Kazakistan'ın Almatı şehrinde düzenlenecek olan AQUATHERM “ Uluslararası, Isıtma, İklimlendirme, Havalandırma, Soğutma ve Sıhhı Tesisat Fuarı için ziyaret gezisi düzenleme kararı aldı.

Kazakistan’da düzenlenen iş gezisinin Konya’nın iş dünyasına aktif katılımını sağlamak, sektörle ilgili en son gelişmeleri takip etmek amacıyla düzenlendiği ve 03-07 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirileceği duyuruldu.

Fuarda Sektör olarak; Isıtma ve Soğutma Havalandırma Sistemleri, Banyo mobilyaları ve aksesuarları, çevre koruma, donatı ve valfler, ısıtma teknolojisi, montaj ekipmanları ve aksesuarları, izolasyon malzemeleri borular ve boru hatları, pompalar, ölçme ve kontrol sistemleri, sıhhi teknik ve ekipmanlarının yer alacağı vurgulandı.

ktodan-kazakistanda-fuar-organizasyonu-2.webp

Fuar gezi ücreti çift kişilik odada kişi başı yaklaşık 2.000 Dolar olduğu bildirildi. Yeterli katılımcıya ulaşılmasına müteakip iş gezisi organizasyonunun yapılacağı kaydedildi. Söz konusu fuar ziyaretine katılmak isteyen üyelerimiz müracaatlarını en geç 26 Temmuz 2024 Cuma günü saat 17.00’a kadar yapılması istendi.