Küçükçiftçi ve Cire Ailelerinin mutlu günü

Küçükçiftçi ve Cire Ailelerinin mutlu günü
Sarayönü’nün ve ülkücü camianın tanınan simalarından, MHP İlçe Teşkilatında bir dönem görev almış ve arkadaşları tarafından "Baretta" lakabıyla anılan Mustafa Küçükçiftçi’nin kızı Hilal, hayatını Ayşe ve Mustafa Cire çiftinin oğlu Sinan ile birleştirdi.

Çiftin düğün töreni, Cumartesi günü Sarayönü’ndeki Evcekaya Kır Düğün Bahçesi’nde kına merasimiyle başladı. Geleneksel kır düğünü atmosferinde düzenlenen kına gecesi, neşeli ve duygusal anlarla dolu geçti.

Pazar günü ise düğün töreni, Konya Elit Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Renkli ve coşkulu bir atmosferde geçen düğün töreninde, Hilal ve Sinan çifti, “hastalıkta ve sağlıkta” birbirlerine bağlılıklarını vurgulayarak dünya evine girdiler.

Çiftin düğününe Sarayönü ve Konya'dan birçok vatandaş katılım gösterdi. MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Konya Ülkü Ocakları Başkanı Türker Türkoğlu ve teşkilatı ile Sarayönü Ülkü Ocakları teşkilatı da etkinlikte yer aldı. Bu anlamlı günde, çiftin yakın arkadaşları ve aileleri onlara desteklerini sundular, düğün töreni unutulmaz anılarla dolu geçti.

Saray Medya olarak, Hilal ve Sinan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyor, Küçükçiftçi ve Cire ailelerine ise bu birlikteliğin hayırlara vesile olmasını temenni ederiz