Metin Akpınar ve Erman Toroğlu görevden alındı. Neye uğradıklarını şaşırdılar

Metin Akpınar ve Erman Toroğlu görevden alındı. Neye uğradıklarını şaşırdılar
Alınan Kararla Erman Toroğlu ve Metin Akpınar'ın Görevine Son Verildi!

Ulusalpost.com'daki habere göre; Fahri trafik müfettişliği konusunda son dönemde yaşanan gelişmeler dikkat çekiyor. Uluslararası yol güvenliği uzmanı ve 10 yıllık fahri trafik müfettişi Tülay Korkmaz, Kanal D Haber'e yaptığı açıklamada, 70 yaş sınırı getirilen fahri trafik müfettişliği konusunda önemli bilgiler paylaştı.

Erman Toroğlu ve Metin Akpınar'ın görevine son verildi! Uluslararası yol güvenliği uzmanı ve 10 yıllık fahri trafik müfettişi Tülay Korkmaz, 70 yaş sınırı getirilen fahri trafik müfettişliği hakkında Kanal D Haber'e açıklamalarda bulundu.

thumbs-b-c-a8c609e2f8f2c04c065d1d3891fc693d.jpg

70 yaş kriterine takıldığı için müfettişliklerinin iptal edildiğini de belirtti

Tülay Korkmaz, "Biz para karşılığı değil gönüllü olarak gördüğümüz cezaları yazabiliyoruz. Devlet bu yetkiyi bize veriyor. Artık 70 yaş sınırı var ve yılda 2 defa eğitim şartı getirildi.

Bu şartlara uymayanların müfettişlikleri iptal edilecek. Ayrıca, kasti işlemler de müfettişlikten men edilme sebebi olacak" diye konuştu. Korkmaz, futbol yorumcusu Erman Toroğlu ile ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın da 70 yaş kriterine takıldığı için müfettişliklerinin iptal edildiğini de belirtti.

Kaynak:HABER MERKEZİ