Metruk binalar tek tek yıkılıyor

Metruk binalar tek tek yıkılıyor
Ereğli Belediyesi, Hortu Mahallesi'ndeki engel teşkil eden duvar ve metruk binayı yıkarak bu alanda önemli bir düzenleme gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, metruk bina yıkımlarına devam edeceklerini, bu süreçte vatandaş talepleri ve ekiplerin tespitleriyle ilerleyeceklerini açıkladı.

Ereğli Belediyesi, Hortu Mahallesi'nde engel oluşturan bir metruk bina ve duvarı yıkma çalışmalarına devam etti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yıkım işlemi, vatandaşların talepleri ve yapılan tespitler doğrultusunda sürdürülüyor. Yıkımların, benzer talepler doğrultusunda diğer bölgelerde de devam edeceği ifade edildi.

Metruk bina yıkımları hakkında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Umut Akpınar: “Suç olaylarına zemin hazırlayabilecek ve halkın can güvenliğini tehdit edebilecek yapıların yıkımlarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Halkımızın bu tür yapıları belediyemize bildirilmesi halinde incelemeler yapıldıktan sonra gerekeni yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte de mahallelerimizin daha güvenli hale getirilmesi için güvenlik riski taşıyan yapıların yıkımlarına devam edeceğiz. Estetik açıdan da kötü görüntü oluşturan yapıları ortadan kaldıracağız” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.