MHP Konya Milletvekili 15 Temmuz dolayısıyla mesaj yayımladı

MHP Konya Milletvekili 15 Temmuz dolayısıyla mesaj yayımladı
Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Konur Alp Koçak "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" sebebiyle mesaj yayımladı

Konur Alp Koçak mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Tam 8 yıl önce, bunamış bir imam bozuntusunun hezeyanlarına itibar eden, bu soysuz ecnebi ajanının aklına uyup da kutlu devletimize ve millet iradesiyle seçilmiş hükümete başkaldıran vatan hainlerine gereken dersi, göğsünü kurşunlara siper edip korkusuzca tankların önüne yatan aziz Türk milleti vermişti.

O hainler Türkiye'yi karanlığa gömmek istediğinde Bilge Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ, terör estiren bu gafillere cevaben, MHP Genel Merkezinin tüm ışıklarını açtırarak Türkiye'nin asla karanlığa mahkum edilemeyeceğini tüm dünyaya ilan etmişti.

15Temmuz`da, ABD'nin gayrımeşru çocukları değil bu milletin tertemiz vicdanlı, asil çocukları galip geldi. Türkün millî iradesine ve Türkiye'nin tam bağımsızlığına ölüm pahasına da olsa sahip çıkan bu necip millet, tüm dünyanın duyacağı gür bir sesle hep bir ağızdan haykırdı: "Ya devlet başa, ya kuzgun leşe"

Ederi 1 dolar olan alçaklar, o gece gördü ki "DEVLET diz çökmez, ihaneti affetmez" imiş. O gafil sürüsü anladı ki "MİLLET boyun eğmez, devletini satmaz" imiş. FETÖ'nün terörü ve ihaneti bir gecede bertaraf edilirken 15TemmuzDestanı yazıldı, demokrasinin zaferi ilan edildi. Milletin tam egemenliğini savunan millî ruh şahlandı, dahilî ve haricî bedhahların kirli oyunları ve karanlık emelleri ifşa edildi. #15Temmuz2016, Türk milleti için yeni bir milat, tükenmez bir umut oldu.

Millî birlik ve beraberlik ruhuyla devleşen yerli ve millî unsurların el ele vermesiyle #Cumhurİttifakı hayat buldu, Türkiye yeni yüzyılına hazırlanırken Sayın Devlet BAHÇELİ ile Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın düşmanları korkutan uzlaşı ve ittifakıyla Türkiye'nin ufku açıldı, önü aydınlandı, bekâsı temin edildi.

Bu vesileyle, FETÖ'nün hain darbe girişiminde canları pahasına vatanımızı savunan aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kahraman milletimizin 15Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyorum.''

Kaynak:HABER MERKEZİ