Polis suç makineleri suçüstü bastı

Polis suç makineleri suçüstü bastı
Kayseri’de devriye gezen polis ekipleri şüphelendikleri 3 şahsı bir ikametten hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü-Melikgazi Ekipler Amirliği ekipleri, şüphelendikleri bir aracı takip ederek hırsızlık yapan üç kişiyi suçüstü yakaladı. Yakalanan şahısların, daha önce birçok suça karıştığı belirlendi.

Melikgazi Ekipler Amirliği’ne bağlı polisler, devriye sırasında park halindeki bir araçtan şüphelenip takibe aldı. Yapılan kontrollerde, hırsızlık suçundan 17 kaydı bulunan E.K. (31), 8 suç kaydı olan G.D. (33) ve A.K. (39), bir eve girerek hırsızlık yaparken saklandıkları noktada suçüstü ele geçirildi.

Şüphelilerin araçlarında yapılan aramada, çalıntı olduğu tespit edilen 2 oto teyibi ve 1 akü bulundu. Ele geçirilen eşyalar polis tarafından muhafaza altına alınırken, yakalanan şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.