Sahipsiz köpeklerin saldırısıyla kedi feci şekilde can verdi

Sahipsiz köpeklerin saldırısıyla kedi feci şekilde can verdi
Konya'da sahipsiz köpeklerin bir kediye saldırdığı an, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Konya'nın merkez Karatay ilçesi Fetih Caddesi'nde bulunan bir iş yerinin önünde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 5 sahipsiz sokak köpeği, bir kediyi kovalamaya başladı. Köpekler, kediyi hızla yakalayarak acımasızca saldırdılar ve kediyi parçaladılar.

Olay anı, çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, köpeklerin kediyi yere düşürüp saldırdığı, kedinin çaresizce direnmeye çalıştığı anlar net bir şekilde kaydedildi.

Görüntüleri kaydeden vatandaş, köpeklerin saldırısının sadece kediyi değil, aynı zamanda çevredeki insanları da tehdit ettiğine dikkat çekerek, "Köpeklerin saldırdıkları bizim çocuklarımız da olabilirdi. Kediyi paramparça ettiler" şeklinde endişelerini dile getirdi.

Olayın, sahipsiz köpeklerin kontrolsüz şekilde sokaklarda dolaşmasının tehlikelerini bir kez daha gözler önüne serdiği ifade edildi. Bu tür olaylar, sokak hayvanlarının yönetimi ve insanların güvenliği konusunda ciddi tartışmalara yol açarken, yetkililerin konuya daha fazla dikkat etmeleri gerektiği vurgulandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.