Sahte parfüm ve deterjan operasyonunda büyük yığın ele geçirildi
Yayınlanma:
Kayseri'de KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda, bir depoda tonlarca sahte deterjan ve oda parfümü ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri, şüpheli bir kişinin sahte temizlik malzemeleri ürettiği ve piyasaya sürdüğü bilgisini aldıktan sonra harekete geçti.
Ekipler, şüphelinin kiraladığı depoya operasyon düzenledi ve burada 13 ton 512 kilo sahte deterjan ile 1 ton 290 kilo oda parfümü ele geçirdi. Olayla bağlantılı olarak H.K. (36) ve M.A. (36) adlı iki şüpheli gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü, sahte ürünlerin halk sağlığını tehdit ettiği vurgusunu yaparak, bu tür suçlarla mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.