Sarayönü Belediyespor Karate Takımından büyük başarı

Sarayönü Belediyespor Karate Takımından büyük başarı
Sarayönü Belediyespor Kulübü Karate Takımı, geçtiğimiz günlerde Konya Spor ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 30-31 Ağustos Zafer Bayramı Karate İl Şampiyonası'nda büyük bir başarıya imza attı. Turnuvaya 12 sporcu ile katılan takım, toplamda 10 derece elde ederek Sarayönü'nün adını gururla duyurdu.

Sarayönü Belediyespor Antrenörü Neslihan Ekşi, turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada, sporcuların gösterdiği performanstan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Antrenör Ekşi, "Şampiyonada sporcularımız Aleyna Dudu Büyüksarı, Atiye Berra Tokgöz, Asmin Yıldız, Samet Savur ve Hatice Öztürk, kendi kategorilerinde birincilik elde ederek bizleri gururlandırdı. Ayrıca Muhammed Ali Harmankaya üçüncü, Gülsüm Sarı ise dördüncü oldu. Suden Yıldız ise hem Kata hem de Kumite dallarında ikincilik elde etti. Sporcularımız temelden yetişerek buralara kadar geldiler ve emeklerinin karşılığını aldılar," dedi.

Neslihan Ekşi, karate sporunun yalnızca fiziksel değil, aynı zamanda zihinsel bir disiplin olduğunu vurgulayarak, "Karate, dışarıdan bakıldığında tahmin edilemeyen ve derin teknikleri olan bir spor dalıdır. Her kuşak atlayan sporcu, daha mütevazı ve disiplinli hale gelir. Amacımız, Sarayönü’nde karate altyapısını güçlendirerek ilçemizin adını her gittiğimiz maçta duyurmak," şeklinde konuştu.

karate-takimi-baskan-koca-ziyaret-1.jpg

Başkan Koç'a Teşekkür

Sarayönü Karate Takımı, turnuvada elde edilen başarıların ardından Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç’u makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Antrenör Ekşi, Karate branşına verdiği önem ve sürekli desteği için Başkan Koç’a minnettar olduklarını ifade etti.

Karate takımına katılmak isteyenlerin yıl boyunca Sarayönü Belediyesi’ne başvurarak kayıt yaptırabileceği belirtildi. Başkan Necati Koç ise sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve Sarayönü’nün spor altyapısının güçlendirilmesi adına desteğinin süreceğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.