Sarayönü Kültür Derneği’nden ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye kırtasiye yardımı

Sarayönü Kültür Derneği’nden ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye kırtasiye yardımı
Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla okul ve kırtasiye yardımı kampanyasını hayata geçirdi.

Dernek üyeleri ve hayırseverlerin katkılarıyla toplanan kırtasiye malzemeleri, çocukların yeni eğitim-öğretim yılına hazırlıklı başlamalarına vesile oldu. Defterlerden kalemlere, boya setlerinden çantalara kadar pek çok eğitim malzemesi, ihtiyaç sahibi öğrencilerin okul gereksinimlerini karşılamak amacıyla titizlikle hazırlandı.

Dernek üyeleri, topladıkları malzemeleri geçtiğimiz hafta Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yavuz’a teslim edildi. Teslimat sırasında, dernek üyeleri yardımların sadece kırtasiye malzemeleriyle sınırlı kalmayacağını ve önümüzdeki dönemlerde benzer sosyal projelerle ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

sarayonu-kultur-derneginden-ihtiyac-sahibi-100-ogrenciye-kirtasiye-yardimi-1.jpg

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yavuz, yapılan bu anlamlı yardımların özellikle kırsal kesimdeki öğrenciler için çok değerli olduğunu vurgulayarak, "Kırsal bölgelerde eğitim imkanlarına ulaşmak her zaman kolay olmuyor. Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin kırtasiye yardımı sayesinde, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yüzü gülecek ve eğitim hayatlarına daha sağlam adımlarla devam edebilecekler. Bu tür yardımlar, yalnızca öğrencilerimize değil, ailelerine de büyük bir moral kaynağı oluyor" dedi.

Yavuz, hayırseverlere de teşekkür ederek, "Dernek üyeleri ve hayırseverlerin katkılarıyla toplanan bu yardımlar, öğrencilerimize fırsat eşitliği sağlama konusunda önemli bir adım. Eğitimde destek veren herkese gönülden teşekkür ediyoruz. Teslim aldığımız kırtasiye malzemelerini ise hafta içerisinde velilere ulaştıracağız" şeklinde konuştu.

sarayonu-kultur-derneginden-ihtiyac-sahibi-100-ogrenciye-kirtasiye-yardimi-2.jpg

Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emre Güney, kampanyaya destek veren tüm hayırseverlere ve dernek üyelerine teşekkür ederek, “Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde başlattığımız kırtasiye yardımı kampanyası, çocuklarımızın eğitim hayatlarına küçük de olsa katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza destek olabilmek ve onların eğitim yolunda yanlarında olabilmek, bizler için büyük bir mutluluk kaynağı.

Bu vesileyle, tüm öğrencilerimizin yeni eğitim-öğretim yılını kutluyor ve başarılar diliyorum. Ayrıca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yavuz ve ekibine, işbirliği ve dayanışmaları için içten teşekkürlerimi iletiyorum. Hep birlikte, çocuklarımıza daha aydınlık bir gelecek sunmak için çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.