Sarayönü voleybol turnuvası başlıyor

Sarayönü voleybol turnuvası başlıyor
Sarayönü’nde kış döneminde Sarayönü Derneğinin düzenlemiş olduğu ve oldukça rağbet gören Voleybol Turnuvasının ardından, Saray Elektrik sponsorluğunda yaz mevsiminde de voleybol turnuvası düzenleniyor.

12-21Temmuz tarihleri arasında başvuruları alınan turnuvanın kura çekimleri Cumartesi günü Adem Taşçı’nın Kıraathanesinde gerçekleştirildi.

Toplam 9 takımın boy göstereceği turnuvada takımlar iki gruba ayrıldı. A grubunda Milli Eğitim, Saray Elektrik, Sarayinispor, Candan Mekanik, B Grubunda ise Nart SK, Fatih Gençlik, Sarayönü Efeler, Başhüyük ve İmamlar takımları kıyasıya rekabet edecekler.

Giriş ücreti takım başına 1000 lira olarak belirlenen turnuvada, gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar bir üst tura yükselecek. Grup aşamasında kaybeden takımlara ise organizatörler tarafından baklava ve tatlı ikramları yapılacak.

sarayonu-voleybol-turnuvasi-basliyor.jpeg

Voleybolun Sarayönü’nün spor kültüründe önemli bir yere sahip olduğunu belirten turnuvanın organizatörü, Saray Elektrik firmasının sahibi Sefer Yıldırım,” Sarayönü’nde yaz mevsiminde düzenleyeceğimiz voleybol turnuvası, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gösterecek. Voleybolun Sarayönü’nde futbol kadar sevildiğini ve toplumumuz için önemli bir sosyal etkinlik olduğunu düşünüyoruz. Bu turnuva, insanlar arasındaki bağı güçlendirerek sporun olumlu etkilerini vurgulamak adına büyük bir fırsat sunuyor.

Sarayönü Derneğinin kış mevsiminde düzenlemiş olduğu turnuvaya olan ilgiyi hatırlıyoruz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizi maçlarımızı takip etmeye davet ediyoruz. Takımlar ve gruplar belirlendi. Bu hafta birkaç tane hazırlık maçı yapılacak. Önümüzde ki haftadan itibaren maç takvimini kamuoyuna bildireceğiz. Hak edenin kazanacağı, centilmence bir turnuva olmasını umut ediyoruz.” Şeklinde konuştu