Sarayönü'nde Yeni Sağlık Tesisleri Müjdesi

Sarayönü'nde Yeni Sağlık Tesisleri Müjdesi
Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve beraberindeki heyet, Sarayönü Devlet Hastanesi'ne yapacakları yatırımları ve sağlık tesislerindeki yenilikleri değerlendirmek üzere ilçeye ziyaret gerçekleştirdi. İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Koç, ilçede bulunan sağlık tesislerinde yapılan incelemelerin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Mehmet Koç, Sarayönü Devlet Hastanesi'nin yanında planlanan yeni sağlık tesisi inşaatının kısa süre içerisinde başlayacağını belirtti. Bu yeni tesisin içerisinde Sarayönü Toplum Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun bulunacağını ifade eden Koç, ilçenin sağlık altyapısının modernize edilmesiyle birlikte vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmetleri sunulacağını dile getirdi.

Ayrıca, Ladik Mahallesi'nde yapılması planlanan 6 hekimli aile sağlığı merkezi inşaatının da Bakanlık onayının geldiğini ve projenin çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Prof. Dr. Koç, ilçeye yönelik sağlık yatırımlarının artarak devam edeceğini belirtti.

Hastane ziyareti sırasında Başhekim Dr.Ahmet Uzunay ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Prof. Dr. Koç, sağlık hizmetlerinin istatistiksel verilerle değerlendirildiği toplantıda hekimlerin ve birim sorumlularının görüşlerini dinledi. Ayrıca, tedavi gören hastalarla da birebir ilgilenen Prof. Dr. Koç, geçmiş olsun dileklerini ileterek hastaların durumları hakkında bilgi aldı.

sarayonunde-yeni-saglik-tesisleri-mujdesi-3.jpg

Sarayönü Devlet Hastanesi'nin sunduğu sağlık hizmetlerine ve sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarına vurgu yaparak, ziyaretin sonunda tüm çalışanlara teşekkür eden Prof. Dr. Koç, ilçe halkının sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmesi için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

sarayonunde-yeni-saglik-tesisleri-mujdesi-4.jpg

Sarayönü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Uzunay, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve beraberindeki heyetin hastanemizi ziyaret etmesi dolayısıyla bir teşekkür açıklaması yaptı.

Dr. Uzunay açıklamasında şunları belirtti: "İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve değerli heyeti hastanemizi ziyaret ederek incelemelerde bulundular. Yapılan yatırımları ve sunduğumuz sağlık hizmetlerini yakından gözlemleme fırsatı buldular. Kendilerine gösterdikleri ilgi ve değerli zamanları için teşekkür ediyorum. Sağlık alanında ilçemize kazandırılacak yeni tesisler ve güçlendirilecek hizmetlerle ilgili yapılan değerlendirmeler umut vericiydi. İl Sağlık Müdürlüğü'nün ve Prof. Dr. Mehmet Koç'un liderliğinde, sağlık hizmetlerindeki gelişmeleri birlikte takip etmekten memnuniyet duyuyoruz. Bundan sonraki süreçte de işbirliği içinde ilçemiz halkına en iyi sağlık hizmetini sunmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu

sarayonunde-yeni-saglik-tesisleri-mujdesi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.